Camelia Miuțescu

Camelia Miuțescu

Camelia Miutescu este o artista de muzica populara, de petrecere si usoara care s-a remarcat prin repertoriu adecvat in functie de eveniment si seriozitate.

Are 23 de ani, s-a nascut in Timisoara dar a copilarit la sat, in comuna Peciu- Nou unde a a indragit de mica muzica, traditia populara, dansurile folclorice dar si muzica buna in general. Prin melodiile interpretate de ea reprezinta zona Banatuluisi nu numai.

Locuieste in Timisoara, este casatorita cu Emil Miutescu, instrumentist la acordeon, are un baietel si este angajata impreuna cu sotul ei la studioul Audiotim Timisoara unde ii are ca manageri pe Ghita Olaru si Ani Olaru, care le sunt si nasi.

A colaborat cu multe ansambluri din tara si din Judetul Timis, iar de cativa ani este nelipsita de la petrecerile organizate de Consiliul Local Timisoara (zilele orasului, festivaluri etc…), precum si petreceri private (nunta, botezuri, zile onomastice). Deasemenea colaboreaza cu nume mari ale cantecului romanesc avand cateva duete care se gasesc pe albumele interpretei si pe diferite compilatii muzicale.