Petrică Dalea

Petrică Dalea

Mi-s de vita banatan, m-am nascut in Caransebes la data de 17 iunie 1982 si am copilarit in satul Apadia din judetul Caras-Severin pana la varsta de 14 ani, dupa care am urmat liceul la Resita unde m-am stabilit si unde si acum locuiesc !

Prima mea legatura cu cantecul am avut-o chiar din clasele scolare primare unde am fost remarcat ca am aceasta inclinatie spre muzica, de-atunci am continuat sa fac acest lucru pentru ca am avut dragul si dorinta de a canta !

De la varsta de 18 ani am inceput sa cant ocazional la diferite evenimente unde am fost introdus foarte bine de catre multi colegi de cantec mai consacrati, care m-au ajutat sa pornesc pe acest drum, iar la varsta de 20 de ani, am inceput sa inregistrez primele melodii in studiou si sa imi fac unele aparitii la televiziune, dupa care am fost invitat sa cant la diferite evenimente si sa colaborez cu mai multe ansambluri folclorice !

Sunt mandru ca succesul a fost de partea mea si am multumirea sufleteasca ca fac acest lucru cu drag si cat viata imi este lasata am sa continui sa construiesc aceasta cariera in muzica cu toata munca si efortul cuvenit !

Nu pot decat sa-i multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce mi-a daruit in viata atat pe plan profesional cat si familiar, sunt casatorit si am o fata si pot sa ma mandresc cu o familie minunata.