Despre noi

Identitatea culturală a poporului român se caracterizează prin conservarea valorilor tradiționale, prin predarea nealterată a lor dar și prin valorificarea acestora. Între valorile tradiționale se află și muzica populară. Ea este una dintre manifestările artistice ale acestui popor prin care se exprima sensibilitatea, gândirea dar și spiritualitatea românului.

Ținând cont de zona în care ne aflăm, de specificul ei cultural precum și de muzica populara cântată; noi ne-am propus ca site-ul de față să  fie un centralizator care sa adune  toți artiștii consacrați dar și pe cei care urmează să se lanseze în cariera muzicală. Ideea  acestui proiect a venit din pasiune pentru folclor, pentru promovarea acestuia precum și pentru TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ BANAT.

El se adresează tuturor iubitorilor de muzică populară bănățeană dar nu numai acestora ci și celor care doresc să organizeze diverse evenimente.

Scopul este de  promovare a muzicii populare, a artiștilor  și de prezentare a tuturor evenimentelor cu specific folcloric. O idee inedită este faptul că pe portalul nostru găsiți localurile care organizează evenimente precum și firmele care se ocupă  de reușita evenimentului dumneavoastră.