Termeni si conditii de utilizare

 

• Prezentul documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului / continutului de catre utilizator sau client, in lipsa unui acord distinct intre administrator si client.

• SITE – Domeniul muzicabanat.ro si subdomeniile acestuia sunt detinatoare a drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, inclusiv a unei parti din continutul acestuia. In aceste conditii se pot folosi date de pe site doar cu mentionarea sursei.

• CONTINUT – toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric, continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator, informatiile legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate, date referitoare la site, sau alte date.

• Acest site de muzica populara nu gazduieste sau incarca niciun fisier video ci contine doar linkuri (folosind codul embed ) catre alte site-uri de pe internet: YouTube (www.youtube.com).

• Orice incercare de a modifica continutul site-ului, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul se va considera o tentativa de fraudare si atrage raspunderea civila si penala a savarsitorului.

• Prin folosirea site-ului / continutului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului.

• Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru acurateta informatiilor prezente pe site, sau de imaginile de pe site, o parte dintre acestea provenind de la terti, care sunt direct responsabili.

• Acest site nu are control si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, acuratete, copyright, legalitate, decenta sau alt aspect oferite de aceste fisiere si nici pentru politica sau practicile site-urilor care gazduiesc aceste fisiere.

• Administratorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare.

• Colectarea datelor cu caracter personal se face numai cu acordul voluntar al utilizatorilor, in urmatoarele scopuri:
– asigurarea accesului acestuia la serviciu;
– contactarea acestuia, in probleme de relatii cu clientii;
– transmiterea noutatilor de pe site;
– scopuri statistice.

• Utilizatorii care acceseaza site-ul pot lasa comentarii care pot fi publicate dupa o aprobare prealabila a administratorului. Administratorul isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau care contine virusi, etc. Daca, vor fi publicate pe site asemenea comentarii site-ul nu va putea fi obligat la in niciun fel la despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii.

• Site-ul nu se va face responsabil pentru eventualele erori aparute din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

• Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului.

• In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu site-ul, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@muzicabanat.ro

• Site-ul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale structurii acestuia, serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului. Acestia din urma sunt obligati sa respecte orice modificare intervenita in prezentul document, de aceea vizualizarea documentului trebuie facuta periodic pentru a lua la cunostinta continutul actualizat al TERMENILOR SI CONDITIILOR.

• Va recomandam achizitionarea albumelor si cantecelor din magazinele de specialitate.